Nieuws

22
Aug

Loopbaanchecks Voor medewerkers

Nieuws >>

Loopbaanchecks

Waarom een loopbaancheck?
Werk je bij een bedrijf dat aangesloten is bij STOOV dat deelneemt aan het project Duurzame Inzetbaarheid? Dan heb je de kans om met een loopbaancoach van James te praten over je eigen loopbaan en over hoe je je verder wilt ontwikkelen. Door die check krijg je een duidelijk beeld van waar je goed in bent, wat je motiveert en hoe je je in je huidige functie of richting iets anders kunt ontwikkelen!

Samen met je coach kun je praten over:

√  Hoe kan ik mijn plezier en inzetbaarheid in mijn huidige functie verhogen?
√  Hoe krijg ik beter zicht op mijn sterke kanten?
√  Hoe kan ik bepaalde kennis of vaardigheid vergroten?
√  Hoe pak ik het aan als ik een andere functie wil?
√  Wat is mijn positie op de veranderende arbeidsmarkt?
√  Hoe kan ik mijn aantrekkelijkheid voor de arbeidsmarkt vergroten?

Maar er zijn natuurlijk meer onderwerpen waar je met de coach over kunt praten.

Hoe werkt het?
De loopbaancheck bestaat uit de volgende onderdelen:

  Telefonische intake
Nadat je jezelf in overleg met je leidinggevende of P&O hebt aangemeld bij STOOV door het invullen van dit aanmeldingsformulier, neemt een loopbaancoach van James telefonisch contact met je op. Samen met deze coach sta je stil bij je huidige werksituatie en wordt ingegaan op jouw belangrijkste loopbaanvragen. Verder licht de coach het programma van de Loopbaancheck toe.

  2 Persoonlijke gesprekken
Loopbaancoaching is coaching speciaal gericht op iemands loopbaan. Je gaat gesprekken aan met een erkend loopbaanprofessional. Zij gaan samen met jou aan de slag met jouw loopbaanvraag. Dit kan gaan over jouw persoonlijke groei, hogerop komen, ander werk binnen je eigen bedrijf of juist daarbuiten. Maar ook als je meer te weten wil komen over jezelf. Wat zijn je talenten en hoe kun je deze beter benutten? De 2 gesprekken vinden plaats bij jou in de buurt of, als je wilt, op jouw werk, in een tijdsbestek van 1 - 2  maanden.

Loopbaancoach
De loopbaancoaches van James zijn onafhankelijk, professioneel en Noloc en/of CMI gecertificeerd. Belangrijk om te weten is dat de loopbaancoaches een geheimhoudingsplicht hebben, alle informatie die je deelt met je loopbaancoach is persoonlijk en zal vertrouwelijk worden behandeld.

Heb je interesse of nog vragen?

Neem dan contact op met info@stoov.nl« Terug naar overzicht